dimarts, 8 de novembre del 2011

Quart dia al Saló Nàutic de Barcelona

Enfilem el quart dia de Àrea Marina Tradicional una mica més relaxats, ja que el cap de setmana passat —el primer dels dos del Saló Nàutic—, vam rebre a un bon nombre de visitants. Hi ha qui opina que el mal temps va ajudar a que s'omplís, ja que la gent va optar pel conegut «Plou? Doncs dia de museus» o, en aquest cas, « dia de saló nàutic ». Entre setmana l'afluència de visitants és menor, tot i que els que generalment van acudint són les escoles. I a l'Àrea hi ha força activitats que capten la seva atenció. Fer corda o aprendre a fer algun nus, per exemple, són algunes d'elles.Per al proper cap de setmana hi ha preparades diverses xerrades. Així que prepareu l'agenda: 

Divendres 11. (Aquest dia el Saló tanca portes a les 20.00 hores, igual que dissabte i diumenge) 
17.30h. Converses de Taverna: «Del Bàltic a Badalona. La recuperació del quetcx Ciutat Badalona », a càrrec de Marcel Mongay. Organitza l'Associació d'Amics del Quetx Ciutat Badalona. 
18.30h. Converses de Taverna: «La construcció naval en fusta a Galícia: valor patrimonial, valor de futur», a càrrec de Gerardo Triñanes, president de l'Associacion Galega de Carpinteria de Ribera (Agalcari).

Dissabte 12
 
18.00h. Converses de Taverna. «La cuina a bord». Cuineres i cuiners posen en comú el llegat patrimonial de la cuina de sempre a bord de les embarcacions. Organitza el Museu de la Pesca de Palamós.

Diumenge 13 

12.00h. Concert de tancament de l'Àrea Marina Tradicional, a càrrec de l'Orquestra de Mar de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró, dirigida per Imma Planas. És una formació composta per més de vint joves, que interpretaran temes coneguts de rock i temes de pel·lícules. La seva presència en la nostra àrea ja és un clàssic. Aquest serà el cinquè any consecutiu que podrem escoltar-los. No us ho perdeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada