dijous, 28 de gener del 2010

S'inicia la recollida d'adhesions individuals

Avui s'ha posat en marxa una altra manera de manifestar el suport a l'esmena a la «Ley General de Navegación Marítima». Tothom que així ho vulgui, de manera individual, pot enviar un correu electrònic a la següent adreça:

enmiendalgnm (arroba) gmail.com

El text a incloure és:

Por el presente documento, (NOMBRE APELLIDOS Y NUMERO DE DNI) manifiesta su pleno apoyo a la enmienda al Proyecto de Ley General de Navegación Marítima que contempla la introducción de una disposición adicional titulada «Protección del Patrimonio marítimo flotante. Estatuto jurídico de las embarcaciones históricas y tradicionales». Con ello se pretende que dichas embarcaciones se rijan por una legislación específica que garantice su protección y su uso, y contribuir a la protección de nuestro patrimonio marítimo flotante, en línea con otros países de nuestro entorno.

LUGAR DE RESIDENCIA Y FECHA.


Els correus rebuts no es respondran, ni es mantindrá correspondència amb els remitents i un cop finalitzi l'acció, es procedirà al tancament de l'esmentada adreça i a la destrucció de les dades recollides. Del dia a dia de la campanya, del resultat de l'acció... s'informarà públicament mitjançant els diferents canals oberts a internet (blogs i xarxes socials) i els comunicats que puguin emetre les institucions, entitats i associacions vinculades.

2 comentaris:

  1. Permís per pujar a bord?
    Ara mateix enllaço aquesta pàgina en un correu a tots els socis i sòcies de La Mar d'Amics per ampliar el suport a l'esmena.
    Salut!

    ResponElimina