dimarts, 24 d’abril de 2012

Dos port, dos conceptes


Barcelona i Marsella s'han proposat renovar / remodelar els seus ports vells. I ja ho estan fent.

A Barcelona, al Port Vell està clar que construiran una marina per a grans iots. Dels anomenats "de luxe". Darrera d'aquesta realitat, que ja no projecte, sonen noms "d'alt standing internacional ". Des de les diferents administracions sembla que ja es ha "beneït" la inversiò i l'aspecte que se li vol donar a aquest espai de la ciutat.

Marsella es troba en un procés de renovar el seu port vell. El proper any seran protagonistes de diferents accions com a Capital Europea de la Cultura http://www.mp2013.fr/. Ahir a la premsa francesa, es va fer pública la intenciò d'albergar un pantalà exclusiu per a les embarcacions històriques i tradicionals de la Provença.

Us adjunto diverses referències:

Per saber més coses del projecte de Barcelona, entreu al bloc http://naucher.blogspot.com.es/ A part del seguiment de les accions que s'estan duent a terme al barri de la Barceloneta, en la seva darrera entrada es fa ressó de la notícia publicada al diari britànic "The Guardian" respecte al que s'està duent a terme al Port Vell de Barcelona.


Llegint les dues coses, veient les accions que cada port planteja i el que finalment serà cada ciutat ... Poc més a afegir. Però segur que molt per fer. O no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada