diumenge, 20 d’octubre de 2013

El quetx "Ciutat Badalona"

El programa "Thalassa" va emetre el divendres 4 de setembre un reportatge dedicat al quetx "Ciutat Badalona" però, inexplicablement i fins avui, Televisió de Catalunya ha oblidat posar-lo al seu web per tal que qualsevol pugui veure'l "en diferit". Curiosament sí que hi ha penjats els programes anteriors i posteriors a aquest. Així que de moment -i ves a saber fins quan-, qui no va tenir la sort o la oportunitat de ser aquell dia davant la pantalla no té opció. Però, diuen, sempre hi ha alternatives mentre esperem. Ja se sap el que diuen els vells mariners: tan sols es queixa del vent aquell que no sap navegar. Així que, seguint exemple: a tal vent, tal vela.

Un dels videos que hi ha al Youtube sobre el quetx (espai que signa Cinta San Bernardo Valls, membre actiu del quetx "Ciutat Badalona"), correspon al viatge que va fer el "Ciutat Badalona" de Maó al seu port base, Badalona, el juny de 2012, després de participar a la tradicional trobada d'embarcacions tradicionals per sant Pere, que organitzen els Amics de la Mar del Port de Maó. Precísament el reportatge de "Thalassa" es feia resó de tot plegat.

I aqui teniu un petit tast del viatge de tornada que van tenir:


Per a conèixer més coses del "Ciutat Badalona" es pot entrar al seu web Amics quetx Ciutat Badalona. 
 
Darrerament han participat a la  MEDITERRANEAN TALL SHIPS REGATTA 2013 (Barcelona - Toulon - La Spezia) que va sortir de Barcelona el dia de la Mercè, aconseguint
classificar-se en tercer lloc a la 1ª etapa Barcelona - Toulon i en quart lloc a la 2ª etapa Toulon - La Spezia (entre els vaixells de la seva categoria, la classe B). Pel que fa referència a la classificació general, el quetx va aconseguir el lloc número 10 entre els 31 vaixells participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada