dilluns, 23 de juliol del 2012

Al Saló Nàutic... Sí, però...

L'«Àrea Marina Tradicional» es mantindrà, però aquest any no tenim les mateixes ajudes que en anys anteriors. Fira de Barcelona ha reduït els seus pressupostos al màxim i això ens afecta de ple, ja que el desemborsament econòmic per a ser presents no s'assembla en res al que es tenia fins ara.

Així les coses, en aquest setè any d'«Àrea Marina Tradicional» al Saló Nàutic de Barcelona, s'està intentant mantenir una petita presència que representi el col·lectiu tant a terra com a l'aigua, doncs sembla que sí que podrem ocupar un petit espai a algun dels molls del Saló Nàutic. Aquesta edició va del dimecres 26 de setembre, fins al diumenge 30. Cinc dies en total.

De moment és l'únic que es pot avançar. L'alternativa a la retallada dels ajuts és arriar veles i que aquest any no hi hagi «Àrea Marina Tradicional », però aquesta interrupció no presagia res de bo respecte als anys següents. El Saló Nàutic va decidir al mes de maig passat traslladar-se per complet al Port Vell de Barcelona, i això, unit a la situació econòmica, ha deixat molt poc marge de maniobra a tots per a buscar vies de finançament o que Fira de Barcelona pugui donar-nos suport com ho ha estat fent en els sis anys que ja hem complert de l'«Àrea Marina Tradicional». És d'esperar que, pensant en el 2013, amb un any per davant, l'«Àrea Marina Tradicional»pugui tornar a tenir una presència molt més nombrosa.

1 comentari:

  1. El AMT supone una posibilidad de vivir la cultura marítima que, en mi opinión, es de mayor calado cultural que la nautica de recreo standar. Si no tiene cabida en el Salón Náutico, quizás deba iniciar una andadura independiente. Sé que es muy complicado pero habría que intentarlo.

    ResponElimina